Kofer ljubavi

lalal lon

Nova knjiga poezije u izdavaštvu Nekazano.

Javlja Nekazano, prenosimo integralno.

Međunarodno udruženje književnih stvaralaca i umjetnika Nekazano objavilo je prvu knjigu poezije pjesnikinje Svetlane Milić pod nazivom „Kofer ljubavi“.

„U biografiji Svetlane Milić, svestrane umjetnice, tekstopisca i pjesnikinje, stoji da njene pjesme pričaju priče njenog života i iskazuju njene duboke emocije, maštu i želje. Svaka njena pjesma je priča. I ona ih na poseban način zaista živi - seleći se između Podgorice i Kosovske Mitrovice, podižući četvoro djece, a sada i dvije unuke, rastrzana između dva bogatstva: porodice i umjetnosti.

Pisanje tekstova za pjesme, koje se već zapaženo izvode, slikanje, i napokon završavanje svoje knjige poezije pod nazivom “Kofer ljubavi” potvrđuje ovu dvostruku posvećenost. Knjiga s pravom nosi taj naslov jer, kada ih budete čitali, vidjet ćete da je potreban jedan veliki kofer da u njega stanu sve emocije koje ova pjesnikinja i umjetnica nesebično dijeli sa svojim čitaocima.

Njena poezija, iskrena, gotovo djevojačka, kao iz spomenara, neće nikoga ostaviti ravnodušnim i vjerujem da će svako ko bude čitao ovu knjigu uživati u njoj, kao što sam ja. Toplo je preporučujem za čitanje uz napomenu da će svako naći sebe bar u jednoj pjesmi. A to se ipak broji! Zar ne?“ – rekao je Labud N. Lončar, predsjednik Međunarodnog udruženja književnih stvaralaca i umjetnika Nekazano, ujedno i urednik ovog izdanja.

* * *

Svetlana Milić, rođena 1967. godine u Podgorici, kao prvo od četvoro djece oca Novice Miloševića i majke Slobodanke. Osnovnu i srednju školu završila je u Podgorici, gdje je započela studije ekonomije. Udala se veoma mlada i neko vrijeme živjela u Kosovskoj Mitrovici.

Majka je četvoro djece i baka dvije djevojčice. Još od djetinjstva pokazivala je kreativnost u pisanju poezije i slikanju. Od 1999. godine živi u Podgorici.

Odnedavno je počela intenzivnije pisati pjesme i slikati. U početku je to bio njen hobi, ali vremenom se sve više posvetila svom umjetničkom izražavanju. Piše ljubavnu poeziju i rodoljubive pjesme, a također se bavi i slikarstvom. Oprobala se i kao tekstopisac, pa su njene pjesme počele da se pjevaju. Njene pjesme su priče njenog života i iskazuju njene duboke emocije, maštu i želje. Svaka njena pjesma je priča.

Članica je Međunarodnog udruženja književnih stvaralaca i umjetnika "Nekazano".

Ovo je njena prva knjiga.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar