Čestitka Predsjednika Opštine Bar Dušana Raičevića

dule pozer

Poštovane građanke i građani Bara,Poštovana dijasporo,

13. jul je daleko najznačajniji datum u crnogorskoj istoriji, on predstavlja moralnu i patriotsku vertikalu našeg naroda koji je, iako malobrojan, zadivio svijet hrabrošću, slobodarstvom i zajedništvom. Naša istorija ispisana je herojskim podvizima, a 13. jul simbolizuje nepokolebljivu borbu za slobodom i pravdom, te spremnost da se suprotstavimo mnogostruko većem i moćnijem zlu, vjerujući u ispravnost svojih ideala.

Danas je Bar najljepši primjer onoga što 13. jul predstavlja - slobodu, zajedništvo i ljubav prema svojoj domovini. Naš grad je svijetli dokaz kako se vrijednosti ovog datuma prenose kroz generacije, izgrađujući čvrste temelje za budućnost. Nije, zato, slučajnost da je plamen slobode zapaljen baš u Baru.

Inspiracija koju crpimo iz ovog veličanstvenog datuma pomaže nam da gradimo našu zajedničku kuću za generacije koje dolaze i da im ostavimo bolje i srećnije društvo.

Neka nam 13. jul bude vodilja u očuvanju slobodnog društva, jedinstva, iskrenog poštovanja i emocije prema našoj domovini Crnoj Gori, te podsjetnik koliko je važno sačuvati jedinstvo u različitostima koje su naše najveće bogatstvo.

Srećan vam 13. jul - Dan državnosti i antifašističkog ustanka.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar