Čitateljka piše...

pasarel sut

Molim anonimnu objavu ako je moguće

Juce u Sutomoru oko 13h, iz pravca Bara kod benziske pumpe Sutomore petrol ,se prestrojavam u traku za skretanje levo pre pasarele.
U autu mi beba od 6 meseci, unuk od 7 godina , snaha i suprug. Na autobuskoj autobus stoji i prima putnike . Dok sam polako išla svojom trakom da bih skenula levo , očekujući da će putnički auto iz pravca Sutomora stati u svojoj traci sto se nije desilo nego je dao gas da obidje autobus koristeći traku nemenjenu meni za skretanje, i ja sam mahinalno pobegla iz svoje trake u traku skroz desno, za njim je išao šleper koji isto nije imao nameru stati, a za svima njima policiski auto koji je pratio šleper, jer im je "otvorio" put !
“Legla ” sam na sirenu baš tom policijskom autu pitajući ga tako šta radi ? Gledala sam u retrovizor , pipnuli kočnicu nisu , niti su imali nameru da stanu, niti da zaustave oni koji su me imali ubiti sa sve decom , da nisam pobegla direktno bi me udarili!
Ovo bahaćenje je prešlo granice.
Molim policiju da poštuje saobraćajne propise zajedno sa učesnicima u saobracaju , a ne samo da me zaustave i napišu mi kaznu, jer mi svetla u sred dana po upeklom suncu, nisu upaljena.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar