Čestitka povodom Dana nezavisnosti

josip djuraskovich 

Drage sugrađanke i sugrađani,

Sa velikim ponosom i radošću, u ime Opštinskog odbora Demokratske Crne Gore Bar i svoje ime, želim da vam čestitam 21. maj, Dan nezavisnosti Crne Gore!
Ove godine slavimo poseban jubilej – 18 godina od obnove naše nezavisnosti. 21. maj 2006. godine označio je novu eru za našu zemlju, vrijeme obnove naših prava i samostalnosti, te priliku da gradimo budućnost prema svojim vrijednostima i idealima.

Dan nezavisnosti je dan kada se prisjećamo hrabrosti i odlučnosti naših predaka, njihove borbe za slobodu, dostojanstvo i pravo da sami odlučuju o svojoj budućnosti. To je dan kada slavimo našu istoriju, kulturu i tradiciju, ali i dan kada gledamo unaprijed, ka svijetloj budućnosti naše države.

Ovaj jubilej je podsjetnik na to koliko je važna naša zajednička odgovornost da čuvamo i unapređujemo vrijednosti na kojima počiva naša država. Neka nas ovaj dan podsjeti na potrebu za jedinstvom, solidarnošću i zajedničkim radom za prosperitet svih naših građana. Budimo ujedinjeni u cilju stvaranja bolje, pravednije i naprednije Crne Gore.

Naša misija je da zajedno gradimo društvo u kojem će svako imati jednake šanse za uspjeh, u kojem će se poštovati ljudska prava i slobode i u kojem će vladavina prava biti temelj svakodnevnog života.

Još jednom, od srca vam čestitam Dan nezavisnosti.

U potpisu, Josip Đurašković, predsjednik Opštinskog odbora Demokratske Crne Gore u Baru

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar