Modna agencija ,,Top 3 Models Montenegro" iz Bara javlja..

 m3

Uspjeh na Miss & Mister World takmičenju u Turskoj.

Zahir Kliment osvaja srca svijeta.
Prenosimo integralno.

Modna agencija ,,Top 3 Models Montenegro" iz Bara, kao licencirana agencija za prestižna državna i svjetska dječija takmičenja, ponosno predstavlja svog predstavnika, Zahira Klimentu (8 godina) iz Podgorice, kao ambasadora naše zemlje na najprestižnijem dječijem svjetskom takmičenju za najljepsu djecu svijeta Miss & Mister World. Zahir je na ovom prestižnom takmičenju koje se odvijalo od 5 maja do 15 maja u Turskoj, osvojio dvije izuzetno jake titule,,,Little Mister Universe’' i ,,Mister Sympathy of the WLBF’'. Vlasnik i organizator prestiznog takmicenja je Ashot Khachatryan i takmičenje postoji 34 godina.

Tokom boravka u Turskoj, trajao je desetodnevni intenzivan raspored aktivnosti. Pored samog takmičenja, učesnici su imali priliku da uživaju u raznovrsnim izletima i obilascima turskih znamenitosti, upoznajući se s bogatom kulturom i istorijom zemlje. Organizovani su obilasci istorijskih lokaliteta, posjete muzejima i tradicionalnim tržnicama, kao i uživanje u turskoj gastronomiji. Jedan od vrhunaca boravka bio je profesionalni foto-sesion Zahira u tradicionalnoj nošnji Crne Gore, koja je začinila celokupno iskustvo učešća na takmičenju. Zahir je sa ponosom nosio svoju nacionalnu nošnju, ističući time bogatstvo kulturnog nasleđa svoje zemlje.

Uz to, razmjena suvenira sa drugim učesnicima bila je neizostavan deo ovog događaja. Zahir je ponosno predstavljao svoju zemlju kroz poklone kao što su magneti, domaća vina, ručno izrađeni suveniri i drugi simboli Crne Gore, čime je promovisao bogatstvo i raznolikost naše kulture, a od drugih ucesnika i organizatora je dobio divne poklone koje ce moci da pokaze svojim drugarima.Tokom svog boravka na takmičenju, Zahir je pokazao ljubaznost i poštovanje prema drugim takmičarima, aktivno nastojeći da upozna njihovu kulturu i tradiciju. Takođe, organizovano je prikazivanje video spota koji je predstavio sve turističke atrakcije njegovog rodnog grada i Crne Gore tokom ovih 10 dana u Turskoj.

Nacionalna direktorica za svjetsko takmičenje, Ivana Šćekić, ističe da je veoma zahtjevno pripremiti se za ovakav vid takmičenja i da je izuzetno važno da sve turističke organizacije, kao i opštine i država, stanu uz našu djecu i podrže ih da se na najljepši način prezentuje Crna Gora na svjetskoj sceni.Kao Nacionalna direktorica već osam godina s ponosom šalje svoju djecu na najprestižnije svjetsko takmičenje, Miss & Mister World i ovaj kontinuirani angažman je rezultirao veoma jakim statusom kod žirija i širom svijeta, uz duboko poštovanje prema našim predstavnicima.
Nadamo se da će jednog dana svako naše dijete imati priliku da doživi svjetsku scenu." Zahvaljujemo svima koji su podržali našeg predstavnika na ovom putovanju. Njegov uspjeh je plod predanog rada i vjere u talenat naše djece. Neka ovo iskustvo bude inspiracija svima da neguju i podržavaju talente kako bi ostvarili svoje snove. Slijedeće svjetsko takmičenje biće održano u oktobru mjesecu kada ćemo imati nove ambasadore ljepote.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar