Prodavali „ROLEX“ satove

CB barski 

Uhapšena tri makedonska državljanina osumnjičena za prevare.

Starijim građanima na ulici prodavali satove za znatno veću vrijednost od stvarne
Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su juče, u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Bar, lišili slobode tri državljanina Republike Sjeverne Makedonije koji se sumnjiče za krivično djelo prevara.
Sumnja se da su V.D., F.D. i D.S. ovo krivično djelo izvršili na način što su u više navrata prilazili građanima starije starosne dobi na ulici, na teritoriji više gradova u Crnoj Gori, i dovodili ih u zabludu iznošenjem određenih informacija, te im prodavali satove za znatno veće novčane iznose u odnosu na stvarnu vrijednost istih, uz uvjeravanje da je riječ o skupocjenim komadima.
Tako su, primjera radi, 28. marta u Podgorici jednom licu prodali sat manje vrijednosti za iznos od 1.500 eura, a što su ponovili u više navrata u nekoliko gradova u Crnoj Gori.
Policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koriste ova lica na teritoriji opštine Bar i tom prilikom je pronađen novac u iznosu od 3.370 eura, razni satovi, nakit, kao i garderoba koju su koristili. Od njih je oduzeto i vozilo marke Mercedes.
Intenzivnim radom policije, oni su identifikovani, locirani i lišeni slobode, te policijski službenici nastavljaju rad na ovom predmetu u cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti koje mogu ukazati na sumnju da su V.D., F.D. i D.S. ove nedozvoljene radnje sprovodili i u odnosu na još oštećenih lica.
S tim u vezi, pozivamo građane koji sumnjaju da su u posljednjem periodu prevareni na ovaj način da se jave najbližoj policijskoj stanici i prijave događaj, saopštila je Uprava policije.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar