TO Bar na sajmu turizma u Pragu

tob stand

Predstavljena turistička ponuda za 2024 godinu.

Turistička organizacija opštine Bar predstavila je turističku ponudu destinacije na 32. Međunarodnom sajmu turizma “Holiday World and Region World ” koji se održao u Pragu u periodu od 15. – 17. marta 2024. godine.

Na sajmu je vladalo veliko interesovanje turoperatora da uvrste Crnu Goru ili obogate programe za Crnu Goru, koje već nude svojim klijentima. Posebno interesovanje izrazili su za ponudu kampova u našoj destinaciji. Posjetioci štanda informisani su o manifestacijama, turističkim atrakcijama, prirodnim ljepotama i kulturno istorijskom nasleđu, kao i cijenama u hotelskom i privatnom smještaju.

Prema zvaničnim podacima Uprave za statistiku MONSTAT, u 2023. godini u kolektivnom i individualnom smještaju boravilo je 95% više gostiju iz Češke u odnosu na 2022. godinu, odnosno ostvareno 92 % više noćenja u odnosu na prethodnu godinu.

Pored Turističke organizacije opštine Bar, svoju ponudu su predstavile i lokalne turističke organizacije Herceg Novog, Tivta i Budve koja je ujedno bila i nosilac sajmskog nastupa, kao i Nacionalna turistička organizacija Crne Gore i Nacionalna avio kompanija Air Montenegro. U okviru učešća na ovom sajmu, NTO CG je u saradnji sa avio kompanijom Air Montenegro organizovala prezentaciju za češke turoperatore.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar