Izmirite dugovanja Komunalnim djelatnostima Bar!

 kante 120

Sporovi oko prinudne naplate su veoma skupi...

Iz DOO Komunalne djelatnosti Bar apelovali su na korisnike da izmire dugovanja ili zaključe reprogram duga prema ovom društvu.

„Imajući u vidu da će DOO Komunalne djelatnosti Bar nastaviti sa akcijom naplate potraživanja od građana putem prinudne naplate preko advokatske kancelarije “Jovović, Mugoša & Vuković” iz Podgorice, apelujemo na sve korisnike usluga odvoza i deponovanja komunalnog otpada da izmire svoja dugovanja ili zaključe reprogram duga sa našim Društvom. Troškovi koji mogu nastati iniciranjem prinudne naplate , su troškovi za rad javnog izvršitelja a sve u skladu sa Zakonom o izvršenju i obezbjeđenju Crne Gore i troškovi zastupanja Advokatske kancelarije u skladu sa Advokatskom tarifom Crne Gore„, naveli su iz DOO Komunalne djelatnosti Bar i dostavili primjer minimalnih troškova prinudne naplate.

Opomena pred utuženje : 60,50 eura
Predlog za izvršenje: 121,00 eura
Naknada za javnog izvršitelja: 27,50 eura
Ukupno: 209,00 eura

„Napominjemo da će ukoliko dužnik ne izmiri svoje dugovanje biti izvršena zabilježba rješenja o izvršenju na nepokretnost vlasnika u Upravi za katastar i državnu imovinu Crne Gore„ - kazali su iz Komunalnih djelatnosti..

Za sve dodatne informacije korisnici se mogu obratiti na brojeve telefona 067/ 102 – 513 i 067/ 102 – 481.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar