Godinje: u automobilu pronadjeno oko 130 kilograma marihuane

paketicci 

Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Postupajući na osnovu operativnih saznanja, policijski službenici Sektora granične policije su u mjestu Godinje koje pripada opštini Bar, spriječili krijumčarenje veće količine opojne droge marihuane, ukupne težine 128.8 kilograma.
Naime, postupajući po operativnim informacijama u odnosu na krijumčarenje narkotika, policijski službenici Sektora granične policije su pretragom terena u mjestu Godinje pronašli vozilo podgoričkih registarskih oznaka u kojem su se nalazili putna torba i dva džaka. Preduzimajući dalje mjere i radnje u skladu sa zakonom, u saradnji sa službenicima Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Bar, ustanovljeno je da se u navedenoj torbi i džakovima nalazi 129 pvc pakovanja sa sadržajem za koji se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne težine 128.8 kilograma.
Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.
U nastavku daljih aktivnosti službenici Sektora za borbu protiv kriminala u saradnji sa službenicima Sektora granične policije preduzimaju mjere i radnje u cilju utvrđivanja i identifikaciji lica koja su učestvovala u krijumčarenju i transportu ovih narkotika.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar