Saopštenje za javnost ministra unutrašnjih poslova Danila Šaranovića

šaranović policaj min 

Povodom današnjeg hapšenja policijskog službenika Ministar saopštava javnosti:

Ovaj slučaj jasno oslikava našu odlučnost i stav u borbi protiv korupcije unutar policijskih redova. Poruka koju šaljemo svim službenicima Uprave policije je jasna: korupcija i mafijaško ponašanje neće proći. Neće biti tolerancije za one koji narušavaju integritet naše policijske organizacije i koji urušavaju temelje pravne države.

Ovaj događaj nije samo pitanje pojedinačne odgovornosti, to je pitanje očuvanja integriteta naše institucije i povjerenja građana u policiju. Kao ministar unutrašnjih poslova, stojim čvrsto na principu nulte tolerancije prema korupciji i neetičkom ponašanju. Zato ćemo nastaviti s intenzivnim aktivnostima na suzbijanju korupcije i drugih kriminalnih aktivnosti.

Uprava policije mora biti primjer integriteta i profesionalizma, i nećemo dozvoliti da nekoliko pojedinaca i grupe lica naruše ugled i trud mnogih poštenih policajaca koji svakodnevno služe svojoj zemlji.

Naša misija je jasna: izgraditi stabilnije i sigurnije društvo za sve građane Crne Gore. Ovo uhapšenje je samo jedan korak na tom putu, ali bitan korak u izgradnji jače i pravednije Crne Gore. Hvala svim poštenim službenicima koji svakodnevno rade na očuvanju reda i mira u našoj zemlji i hvala Sektoru za borbu protiv kriminala na svakodnevnoj odlučnosti. Vaš rad i posvećenost su temelji na kojima gradimo bolje društvo.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar