DPS: Pozivamo članove...

 trgbr 1

Saopštenje prenosimo integralno.

Demokratska partija socijalista poziva sve svoje članove, da u direktnoj komunikaciji sa svojim opštinskim odborima, provjere da li su evidentirani u partijskim evidencijama, kako bi na vrijeme obezbijedili svoje biračko pravo na unutarstranačkim izborima koji se održavaju 28. januara ove godine.

Napominjeno da je navedena mogućnost provjere dostupna najkasnije 5 dana prije samog održavanja izbora, dakle zaključno sa 22.01.2024.godine.

Kampanjom za unutarstranačke izbore, koja je u toku, i samim omogućavanjem svom članstvu da neposrednim činom glasanja izaberu predsjednika, odnosno potpredsjednike koje će u narednom periodu predstavljati našu partiju, DPS je kreirala nove trendove i uspostavila novi standard na političkoj sceni Crne Gore.

Obilasci opštinskih odbora, energija sa do sada održanih događaja širom sjevera naše države i velika posjećenost tribinama na kojima su se kandidiati za najviše funkcije predstavili članovima partije ukazuju, da je DPS i danas partija sa najvećim članstvom kao i da je ubjedljivo najjača partija u Crnoj Gori.

Na kraju, još jednom pozivamo sve članove naše partije da o daljoj proceduri glasanja, kao i svim dodatnim neophodnim informacijama mogu dobiti u svojim opštinskim odborima i to na sljedeći broj telefona vezano za Bar- 030 312261, Ili u centrali partije na mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. odnosno na broj 020 243952.

U potpisu, Demokratska partija socijalista Crne Gore

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar