Eko saopštenje Banovića

Bolnica 

Mr. Sci. Banović Miodrag: " i u 2024. godini nastavlljam započete projekte"....

U 2023.godini, saopštava medijima, koordinator masovnih EKO akcija, mr sci Miodrag Banović,prof. preko NVO “INFO sport CG”-Bar, pored redovnog održavanja već formiranih parkova maslina, organizovao sam u EKO akcijama formiranje novih parkova maslina i revitalizaciju uništenih maslina.

U 2024. godine nadam se da će nadležni konačno uvažiti činjenicu da ja, kao koordinator masovnih EKO akcija, mr sci Miodrag Banović,prof. nisam milioner, nego penzioner u osmoj deceniji života, da sam za učešće u masovnim EKO akcijama svojim autoritetom animirao preko 15.000 učesnika svih socio-uzrasnih kategorija stanovništva, svih struktura građana Bara i Crne Gore, i svojim organizacionim sposobnostima i kreativnom energijom, preko NVO “INFO sport CG” – Bar, ostvario impozantne rezultate.

Uvjeren sam da će nadležni u 2024 godini vidjeti cijeniti pokazatelje koji se odnose na ozelenjavanje našeg Bara i naše ekološke države Crne Gore, te da će u budućem periodu preuzeti održavanje ovako stvorenog prirodnog bogatstva, i nastaviti sa ozelenjavanjem našeg Bara i naše ekološke države Crne Gore, u ime naše djece i budućih generacija Bara i Crne Gore, kojima smo posvetili Parkove “Maslina djece Bara i Crne Gore” i EKO Parkove “Djece sjevera Crne Gore” -stoji u konačnici saopštenja Banovića.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar