Prevozio 568 kg rezanog duvana

duvann list
Lišena slobode jedna osoba zbog nedozvoljene trgovine

Službenici Sektora granične policije su na magistralnom putu Ulcinj – Bar kontrolisali vozilo marke „VW Caddy“ stranih registarskih oznaka, kojim je upravljao E.F. (49) iz Tuzi. Kontrolom vozila je pronađeno i oduzteo 40 kesa u kojima se nalazilo oko 568 kg rezanog duvana, za koji E.F. nije posjedovao dokaz o porijeklu, niti ovlašćenje za trgovinu duvanskim proizvodima.
Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“ – Odjeljenja bezjednosti Bar su po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru lišili slobode E.F. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina.
Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je E.F. od, za sada nepoznatog lica, u mjestu Vladimir, uprkos tome što nema ovlašćenje za trgovinu, a u svrhu prodaje za iznos od 2.840 evra nabavio je rezani duvan ukupne težine oko 568 kg.
E.F. je na ovaj način, imajući u vidu odredbe Zakona o akcizama, budžetu Crne Gore pričinio je štetu u iznosu ne manjem od 30.800 evra, saopštio je Tim za odnose sa javnošću Uprave policije CG.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar