Novogodišnja čestitka predsjednika Opštinskog odbora DPS Bar

mladen djuričić ideal 

Drage građanke i građani Bara,

Zadovoljstvo mi je da vam u ime Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Bar i u svoje lično ime uputim srdačne čestitke povodom nastupajuće Nove 2024. godine. Neka u Novoj godini vaši domovi budu ispunjeni radošću i mirom, dobrim zdravljem i napretkom.
Na samom kraju godine, sumirajući rezultate iz prethodnih 12 mjeseci vjerujem da svi možemo iskazati zadovoljstvo u kojem smjeru se razvija naš grad. Bar je mjesto života, grad istovremeno tradicionalnog i modernog duha, grad različitosti koje nas oduvijek spajaju. Bar je danas najsvjetliji primjer grada koji se dinamično razvija, promoter građanske i evropske Crne Gore.
S druge strane, na državnom planu godina koja je na izmaku bila je politički i ekonomski nestabilna, sa mnogo previranja i promjena, pa želim da vjerujem da će naredna biti godina sigurnosti, stabilnosti i napredovanja.
Ono što mogu garantovati za narednu godinu jeste da će Demokratska partija socijalista u Baru, vrijedno i posvećeno nastaviti svoj rad sa jednim ciljem – što bolji životni standard za sve naše sugrađane.
U nadi da će naredna godina, kao simbol novog početka i entuzijazma, biti godina zdravlja, mira, radosti i prosperiteta, želim vam srećnu 2024. godinu!
U potpisu, Mladen Đuričić, predsjednik OO DPS Bar

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar