Sutomore dobija multifunkcionalni sportski teren

iii

Ukupna vrijednost projekta iznosi više od 180 hiljada eura.

Multifunkcionalni sportski teren za košarku, rukomet, fudbal i odbojku biće izgrađen u Sutomoru, u MZ Spič, u okviru saradnje Opštine Bar i Ministarstva sporta i mladih.

Povodom realizacije ovog projekta, sekretar Sekretarijata za sport i mlade Opštine Bar Goran Simić i potpredsjednik Vlade za demografiju i mlade i ministar sporta i mladih Dragoljub Šćekić potpisali su danas Ugovor o sufinansiranju izgradnje terena.

Ukupna vrijednost projekta iznosi više od 180 hiljada eura, od čega je Ministarstvo opredijelilo 30 hiljada, dok je Opština Bar obezbijedila izradu projektne dokumentacije i finansijska sredstva u iznosu od oko 150 hiljada eura.

Nakon završetka projekta, Sutomore kao jedno od najznačajnijih turističkih mjesta u barskoj opštini biće bogatije za savremeno osmišljen sportski teren koji će moći koristiti sportisti, rekreativci, mještani i svi turisti, što će nesumnjivo doprinijeti boljim uslovima života svih generacija i poboljšanju turističke ponude.

Time lokalna uprava još jednom potvrđuje svoju posvećenost izgradnji i rekonstrukciji sportske i dječije infrastrukture u svim djelovima opštine kao aktivnosti koja je u prethodnom periodu rezultirala sa nekoliko novih uređenih površina za odmor, rekreaciju i bavljenje sportom. 

Foto: Ministarstvo sporta i mladih

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar