Božične čestitke...

jasle crkva

Objavljujemo ih po redu pristizanja ...

Čestitku povodom nastupajućeg Božića Nadbiskupu barskom i upravitelju Kotorske biskupije monsinjoru Rroku Gjonlleshaju, svim predstavnicima Barske nadbiskupije, te svim vjernicima katoličke vjeroispovjesti, uputili su: 

Čestitka predsjednika Opštine Bar Dušana Raičevića povodom Badnjeg dana i Božića

Povodom Badnjeg dana i nastupajućeg najradosnijeg hrišćanskog blagdana - Božića, predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević, u svoje i u ime Opštine Bar, uputio je čestitku nadbiskupu barskom i apostolskom upravitelju Kotorske biskupije, monsinjoru Roku Đonlešaju, sveštenstvu, svim građankama i građanima rimokatoličke vjeroispovjesti i svima koji praznik slave po Gregorijanskom kalendaru.

"Ovi dani nas iz godine u godinu podsjete na važnost ljubavi, oprosta i vjere u bolju budućnost. Zajedništvo je nešto što nas posebno karakteriše i ovi dani su još jedna prilika da se okrenemo jedni drugima i pokažemo da su ljubav, osjećaj za drugog i za zajednicu jedine neraskidive niti koje smo dužni, ne samo da čuvamo, već iz dana u dan jačamo.

Uvjeren da će vrijednosti koje simbolizuje Božić - međusobno razumijevanje, tolerancija i prihvatanje svakog pojedinca biti, kao i do sada, najveće bogatstvo naše zajednice i Bara, želim vam dobro zdravlje, puno uspjeha i godinu pred nama ispunjenu radošću i blagodetima", navodi se u čestitki predsjednika Raičevića.

Čestitka Predsjednik Skupštine opštine Bar, Branislava Nenezića povodom Badnjeg dana i Božića

Predstavlja mi veliku čast da u svoje lično ime kao i u ime Skupštine Opštine Bar, svim građankama i građanima Bara i Crne Gore rimokatoličke vjeroispovijesti srdačno čestitam Badnji dan i nastupajući najradosniji hrišćanski praznik Božić.
Upućujem iskrene čestitke Nadbiskupu barskom Monsinjoru Roku Djonlješaju i svim predstavnicima Barske nadbiskupije u susret nastupajućem Božiću.
Bar je oduvijek bio primjer grada gdje smo uvažavali i čuvali jedni druge, iskoristimo nastupajuće blage dane da još jednom pošaljemo poruku poštovanja različitosti, međusobnog razumijevanja i ljubavi prema svojim komšijama i prijateljima.
Uvjeren sam da će nam i ovaj Božić biti svetionik kako dalje graditi naše društvo koje još snažnije treba graditi kao građansko, multikulturalno gdje je poštovanje univerzalnih ljudskih vrijednosti dio svakodnevnog života, nikako izuzetak.
Svima koji danas praznuju, kako u Baru tako i u cijeloj Crnoj Gori, želim da praznične dane provedu u svakom blagostanju i istinskom miru sa porodicama i dragim ljudima neka sve naše domove i srca ispune radost, blagostanje, mir, sreća, dobro zdravlje i svaki blagoslov.

Čestitka Predsjednika Biram Crnu Goru - Biram Bar, Radomira Novakovića-Cakana povodom Badnjeg dana i Božića
Svim građanima katoličke vjeroispovijesti, nadbiskupu barskom i apostolskom upravitelju Kotorske biskupije monsinjoru Roku Đonlješaju, sveštenstvu, kao i svima, u domovini i dijaspori, koji slave prema gregorijanskom kalendaru, u ime Biram Crnu Goru- Biram Bar i u svoje ime, upućujem tople čestitke i najlješe želje povodom Božića.
Radost Božića nas svake godine podsjeća na one koji su nam najmiliji, poziva na ljubav, razumijevanje i solidarnost, upućuje da jedni drugima pružimo ruke dobrote i blagosti, opominje na pravednost, poštovanje i dostojanstvo ljudskog bića.
Neka praznik Hristovog rođenja unese mir, zdravlje, sreću i blagostanje u sve domove, oplemeni naša srca i umove i da snagu i mudrost da zajedno stvaramo ljepšu budućnost za svakog građanina i našu Crnu Goru,
SREĆAN I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ!

*****

Portal Jedro upućuje Božične čestitke svim vjernicima uz želju za svakim dobrom. 

*****

Čestitka Mladena Đuričića, predsjednika Opštinskog odbora DPS Bar povodom Badnjeg dana i Božića

Svim vjernicima koji najradosniji hrišćanski praznik slave po Gregorijanskom kalendaru želim srećan Božić!
Svim vjernicima koji najradosniji hrišćanski praznik slave po Gregorijanskom kalendaru, u ime Opštinskog odbora DPS Bar i u svoje lično ime, želim srećan Božić!
Godina koja je na izmaku bila je izuzetno iscrpna – ekonomski izazovna, politički nestabilna, ali se nadam da ćemo svi u ovim preostalim danima izvući neke važne poruke. Bogatstvo različitosti, poštovanje, sloga i tolerancija svoje uporište oduvijek su imali u Baru.
U vrijeme ovog radosnog praznika, u krugu porodice i prijatelja, posebno se prisjetimo značaja ovih univerzalnih vrijednosti na kojima svako društvo treba da počiva, kako bi ih zauvijek njegovali, na putu daljeg razvoja.
Uz iskrene želje za zdravljem, daljim napretkom i blagostanjem, još jednom vam čestitam Božić!

 

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar