Omladinska škola FK Partizan & FK Mornar treniraće skupa u Baru

božo part 2

Postignut dogovor o saradnji ...


Direktor SRC - a Bar Božidar Janković, njegovi saradnici i koordinator mlađih kategorija FŠ “Mornar” Nemanja Leverda, danas su u Beogradu posjetili FK Partizan.

Ispred FK Partizan dočekali su ih član UO FK Partizan Dragan Trailović, zamjenik generalnog direktora FK Partizan Milorad Nikolić, član komisije za klubove prijatelja i navijača FK Partizan Maja Krstajić i član skupštine FK Partizan, Vladimir Grković.

Tom prilikom dogovorena je saradnja između Omladinskih škola FK Partizan i FK Mornar, koja obuhvata edukaciju trenera od strane trenera Omladinske škole FK Partizan, po programu rada Omladinske škole FK Partizan, koja je zvanično već dugi niz decenija u samom vrhu najboljih škola fudbala u Evropi.

Na sastanku je dogovorena organizacija kampa FK Partizan u Baru, kao i održavanje priprema omladinske škole FK Partizan u Baru. Dogovoreno je i formiranje kluba prijatelja i navijača FK Partizan u Baru, gdje bi na Crno beloj večeri prvotimci FK Partizana uručili članske karte FK Partizan svim navijačima njihovog kluba u Baru.

Takođe, bilo je riječi i o dolasku mališana iz Bara, a i takođe cijele opštine Bar na Dečiju tribinu koja će biti organizovana i na narednim mečevima FK Partizan i utakmicama UEFA lige mladih koja će se odigrati u februaru mjesecu.

božo part 1

Tokom posjete Trofejnoj Sali FK Partizan, Maja Krstajić je upoznala goste sa bogatom istorijom FK PARTIZAN, gdje su im uručeni prigodni pokloni.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar