TO Bar u Skoplju

skopje tob 1

Promotivni događaj privukao pažnju mnogobrojnih makedonskih medija.

Turistička organizacija Bar predstavila je novogodišnji program na promotivnim događajima u Skoplju, u saradnji sa AD 13. Jul – Plantaže i Ambasadom Crne Gore u Republici Makedoniji.

skopje tob 2
Promotivni događaji privukli su pažnju mnogobrojnih makedonskih medija, koji su izrazili interesovanje za novogodišnji program, kao i planove za sezonu 2024. u gradu pod Rumijom.
,,U proteklom periodu nastojali smo da saradnju svedemo na lokalni nivo kako bismo omogućili što bolje povezivanje kompan ija dvije zemlje. Tom prilikom smo potpisali brojne sporazume o saradnji i bratimljenju gradova, a organizovan je i poslovni forum. Drugi prioritet je svakako jačanje turističke razmjene. Prema posljednjim informacijama, došlo je do povećanja prihoda od turizma i sa crnogorske i sa makedonske strane, dok smo prošle i prethodne godine imali porast broja turista. ‘’ istakla je ambasadorka Crne Gore u RSM Marija Petrović.
,,Veliko mi je zadovoljstvo što TO Bar u Sjevernoj Makedoniji promoviše novogodišnji program, a i svakako predstojeću sezonu 2024. Mi kao Agencija za podršku i promociju turizma sa TO Bar smo sasatanak na kojem smo dogovorili intenzivniju saradnju za 2024. godinu u vidu prezentacija, umreživanja, b2b susreta sa turoperatorima MK i CG iz regiona Bara, kao i moguću saradnju na zajedničkim projektima. Projekati koje smo danas predložili su projekati Vinski putevi i put Vranca i nadam se da ćemo uspjeti da što više iskoristimo EU fondove i saradnjom omogućiti veći broj turista u obje zemlje.’’ kazao je Ljupčo Janevski - direkor Agencije za promociju i podrsku turizmu.

skopje tob 3
,,Najveći fokus nakon Nove godine za Turističku organizaciju Bara biće na aktivnom turizmu i gastroturizmu, koji se mogu izdvojiti od ostalih primorskih gradova. Imamo 200 kilometara pješačkih staza, pet kanjona u zaleđu naše opštine, kajak, jedrenje i druge aktivnosti kojima se mogu baviti i van turističke sezone. Promocija novogodišnjeg programa u organizaciji Turističke organizacije iz Bara za širu javnost održana je 07. decembra u najprometnijem tržnom centru East Gate, u Skoplju.’’ istakla je menadžerka za promotivne aktivnosti, mr Nikoleta Nikčević.

skopje tob 4
Novogodišnji program u Baru trajaće 7 dana, od 27. decembra do 2. januara 2024. godine. TO Bar organizuje bogatu muzičku ponudu, a glavna zvijezda koja će zabavljati goste za doček Nove godine je regionalna muzička zvijezda Lepa Brena.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar