Habanera u Atini

hab u at 

Učestvovali smo na Mediterranean Dance Cup Greece - javljaju iz plesnog kluba.

Na 15-om Mediterranean Dance Cup Greece, koji je održan proteklog vikenda u Atini, mladi plesači Habanere ostvarili su zapažen uspjeh. Plesnu reprezentaciju Crne Gore činili su klubovi iz Kotora, Budve, Podgorice i Bara, koji su na najljepsi način i plesnim performansom predstavili svoju zemlju.

habaner at
Sjajan rezultat Habanerinih plesača nije izostao ni ovog puta. U grupnom predstavljanju prva mjesta osvojili su : latino formacija djece,, Boom", street formacija,, MS crew'' i mažoret grupa juniorki, dok su drugo mjesto osvojile hip hop formacija djeca,, Power kids", street formacija juniori,, MS crew" i street show grupa djece,, Tap in".
U pojedinačnom plesanju prvo mjesto osvojila je Anastasija Lalić ( jive junior), drugo mjesto Nina Nikolić ( samba ), Anja Bokan ( samba), Uma Duraković( samba i cha cha junior).
Slobodno vrijeme iskoristili su za obilazak znamenitosti Atine, od vodiča čuli najznačajnije informacije o kulturno istorijskoj prošlosti gdje su bogovi ostavili svoj najljepši pečat i tako postali bogatiji za još jedno iskustvo.
U nastavku aktivnosti očekuje nas Kup CG takmičenje u Podgorici 10 decembra, a potom novogodisnji koncert za kraj decembra - kazali su iz Habanere.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar