Ivan Pekić ispred IPO CG u Berlinu

pekic ivan bezb

U Berlinu je održana Berlinska Bezbjednosna Konferencija (Berlin Security Conference)

Predsjednik Internacionalne policijske organizacije, doktorand bezbjednosti i medjunarodni strucnjak ca nacionalnu bezbjednost Ivan Pekić ucestvovao je kao delegat ispred IPO CG u Berlinu na jednoj od najvećih događaja iz evropske bezbjednosti i odbrane na Berlinskoj Bezbjednosnoj Konferenciji (Berlin Security Conference) koja se održala od 29-30 novembra.

Berlinska Bezbjednosna konferencija, okupila je članove parlamenta, političare, visoke zvanice iz vojske, policije, NATO-a, UN-a, vodeće organizacije iz oblasti bezbjednosti među kojima je se našla i IPO organizacija, sigurnosne industrije, kao i vodeće medjunarodne eksperte iz oblasti bezbjednosti i odbrane iz cijelog svijeta.

Konferenciju je otvorio predsjednik BSC-a Wolfgang Hellmich, član SPD parlamentarne grupe u Odboru za odbranu Njemačkog Bundestaga.

Berlinska Bezbjednosna Konferencija kao međunarodni forum za bezbjednost i odbranu obuhvata panel sesije međunarodnih eksperata, a glavne teme su rat u Ukrajini, situacija na južnom krilu NATO-a i izazovi u Indo-Pacifičkom regionu. U 13 panela, vrhunski medjunarodni stručnjaci raspravljaće o trenutnim aspektima politike bezbjednosti i odbrane, vojnim aspektima i tehnologiji odbrane.
Pekić, imao je priliku da, između ostalih visokih vojnih zvanica na Berlinskoj Bezbjednosnoj Konferenciji razgovara i sa vojnim izaslanikom odbrane Crne Gore u Njemačkoj, Brigadnim generalom Milutunom Đurovićem, koji na nerezidentnoj osnovi predstavlja našu državu i u Poljskoj, Letoniji, Litvaniji, Estoniji, Belgiji, Holandiji i Luksemburgu.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar