Gradi se bazen u Baru!

dule i milojko 

Narednih dana raspisivanje konkursa.

Olimpijski bazen u Baru jedan od prioriteta Vlade za 2024. godinu - kazao je danas na presu Premijer Spajić.
Usvajanjem izmjena i dopuna DUP-a Topolica III stvorene su pretpostavke da se raspiše konkurs za izradu idejnog-arhitektonskog rješenja.
„Želim da vjerujem da ćemo već u narednim danima raspisati taj Javni poziv, nakon izdavanja urbanističko-tehničkih uslova od strane resornog ministarstva koje očekujemo svakog dana i da ćemo nakon okončanog samog postupka koji predviđa konkurs u narednoj fazi sa nivoa lokalne uprave finansirati iz lokalnog budžeta izradu glavnog projekta i revizije glavnog projekta, kandidovati ga prema Vladi Crne Gore, koja je, ukoliko sam dobro razumio, ovaj projekat prepoznala kao jedan od prioritetnih razvojnih projekata koji će biti finansirani iz kapitalnog budžeta. Želim da vjerujem da će se premijer Spajić i lično založiti za realizaciju ovog projekta i da će to potvrditi još jednom mogućnost sinhronizacije svih nas koji učestvujemo u procesu donošenja određenih odluka„, naveo je Raičević.
Podsjetimo, Informaciju o Predlogu Liste prioritetnih kapitalnih projekata za finansiranje iz kapitalnog budžeta države u 2024. godini usvojila je Vlada krajem oktobra ove godine.

Planirano je da se zatvoreni bazen sa pratećim sadržajima gradi u zahvatu DUP Topolica III, na UP 5, blok 4 zona B u neposrednoj blizini sportske dvorane “Topolica”.
Među 18 odabranih projekata je i izgradnja Olimpijskog bazena u Baru, za čiju je izgradnju predviđeno 18.239.000 eura.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar