Bar: danas se polaže kamen temeljac

dom za djecu

Počinje gradnja...

Kamen temeljac za izgradnju Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju u Baru biće položen u danas u 13h, na lokaciji u neposrednoj blizini OŠ "Meksiko".

Kamen temeljac će položiti predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić i predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević, uz prisustvo predstavnika Opštine Bar, Vlade Crne Gore i Uprave za kapitalne projekte.

Nakon polaganja kamena temeljca biće organizovan radni sastanak lokalnog rukovodstva i predsjednika Vlade u zgradi Opštine Bar, po čijem završetku su planirane i izjave za medije.
Da podsjetimo...
U program za uredjenje prostora za 2024 godinu planirano je da se u naselju Polje, u okviru prostora OŠ „Meksiko“, po DUP-u „Polje – Zaljevo“, gradi objekat koji će predstavljati sistematsko rešenje za adekvatan boravak djece sa posebnim potrebama.
Dana 03.07.2023. godine, Uprava za kapitalne projekte je zaključila ugovor o izvođenju radova na izgradnji ovog objekta br. 01-334/23-3861/1 od 03.07.2023. godine, sa izabranim ponuđačem „Bombeton“ DOO sa Cetinja. Nadzor nad izvođenjem radova Program uređenja prostora za 2024. godinu vršiće firma „Ing-invest“ DOO iz Danilovgrada. Rok za završetak radova je 12 mjeseci od dana uvođenja izvođača u posao, a izvođač je uveden u posao dana 09.11.2023. godine.
Vrijednost investicije: 1.633.938,61€

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar