Sa završne konferencije projekta “Pravo na socijalnu integraciju OSI u zajednici!”

osi osi 1

Predsjednik Organizacije slijepih za Bar i Ulcinj Veselin Joketić pozdravio je prisutne i govorio o rezultatima projekta.

Organizacija slijepih za Bar i Ulcinj 27. Novembra u Gradskom restoranu u Baru održala je završnu konferenciju “Pravo na socijalnu integraciju OSI u zajednici!”.
Na konferenciji razgovaralo se o problemima lica sa invaliditetom, prevashodno o diskriminaciji u oblasti socijalne zaštite, adekvatnog životnog standarda, samostalnog života i života u zajednici.
Završnoj konferenciji prisustvovali su predstavnici, Ministarstva rada i socijalnog staranja, Opštine Bar, centra za socijalni rad za opštine Bar i Ulcinj, organizacija osoba sa invaliditetom, medija i osobe sa invaliditetom.

osi osi 2
Od 27.12.2022. godine Organizacija slijepih za Bar i Ulcinj u partnerstvu sa “Ekvivalentom”, realizuje dvanajestomjesečni projekat “Pravo na socijalnu integraciju OSI u zajednici!”, koji je podržan od Komisije Ministarstva rada i socijalnog staranja za finansiranje projekata nevladinih organizacija u oblasti zaštite lica sa invaliditetom za 2022 godinu, pod nazivom “Zaštita lica sa invaliditetom i djece i mladih sa smetnjama i teškoćama u razvoju”.
Projekat za opšti cilj ima: “Doprinos većem stepenu socijalne integracije osoba s invaliditetom i djece sa smetnjama u razvoju kroz unapređenje vaninstitucionalnih oblika podrške socijalne i dječije zaštite u širem smislu.”

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar