Opštinski odbor Pokreta Evropa Sad! saopštava

 penzioneri sede

Prenosimo integralno...

U državi u kojoj ubistva i napadi na novinare nisu dobili krivično-pravni epilog, niko sebi ne smije dati za pravo da crta mete pripadnicima te branše. Posebno brine činjenica da je to učinio član glavnog odbora nekada najjačeg političkog subjekta u Crnoj Gori, koji nažalost i dalje upravlja našim Barom.
A sve to zarad prikupljanja jeftinih političkih poena, na temi koju su svojski znali da koriste u svrhu dijeljenja građana Crne Gore i predstavljanja sebe kao jedinog faktora stabilnosti. Kao što se lako može zaključiti iz velikog broja pripadnika DPS-a koji u posljednje vrijeme završavaju na vrućoj stolici u SDT-u, ili je protiv njih već pokrenut krivični postupak, nisu oni u prethodnih 30 godina radili ništa u cilju napretka Crne Gore.
Populizam, zlonamjerna retorika, nazadna politika, pa čak i pozivanje na iseljavanje, linčovanje i likvidaciju neistomišljenika, sve je to ostalo u srži njihovog političkog djelovanja.
Društvo koje težimo da postanemo, ne smije ostati nijemo na ovakve i slične ispade pojedinaca, koliko god ti pojedinci bili mali i nebitni, jer su sloboda mišljenja, sloboda govora i sloboda vjeroispovjesti tekovine u čiju odbrani svi treba da stanemo.
Tridesetogodišnji politički brlog nije ni mogao iznjedriti civilizovanijeg direktora Sportsko-rekreativnog centra u Baru, od gospodina Jankovića. Ali nije da nema i gorih od njega.
SRC Bar zaslužuje kvalitetniju personu na svome čelu, te stoga pozivamo gospodina Jankovića da podnese neopozivu ostavku i tako sve nas njegove sugrađane poštedi neprijatnih situacija, koji će nesumnjivo biti ukoliko i dalje takvima kao što je on nastavimo da dajemo šansu.
U potpisu, Opštinski odbor Pokreta Evropa Sad! u Baru.

Stavovi izraženi u bilo kom saopštenju na portalu Jedro su stavovi potpisnika saopštenja i ne odražavaju nužno uredničku politiku Jedra.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar