Danas u Baru -Novembarske svečanosti

lovee bar

Finale kviza i druge manifestacije...

aplakt 4
U okviru novembarskih svečanosti koje se organizuju povodom proslave Dana opštine Bar, danas će bite održano finale tradicionalnog kviza “Koliko poznajem svoj grad” u konferencijskoj sali sportske dvorane “Topolica”. Kviz se organizuje u saradnji sa NVO Mediteran multimedia i formom “Media Pro”.

aplakt 1
Na trgu Vladimira i Kosare će u podne biti zvanično otvorena osma Ulična trka “Dan opštine Bar 2023”, koju organizuje Društvo pedagoga fizičke kulture Bar, uz pokroviteljstvo lokalne uprave.
U ovoj sportskoj manifestaciji učestvuju djeca iz vrtića, osnovnih i srednjih škola, u muškim i ženskim kategorijama, ali i rekreativci i veterani.

aplakt 3
Turnir u stonom tenisu je još jedna sportska manifestacija koja se realizuje povodom Dana opštine, u organizaciji “Sportsko-rekreativnog centra” Bar.
Na turniru učestvuje 46 učesnika, a početak takmičenja zakazan je za 17 časova.

aplakt 2
”Barske večeri sevdaha i meraka” naziv je koncerta koji će biti održan u sali Doma kulture, sa početkom u 20h. Riječ je o događaju koji će okupiti 13 renomiranih crnogorskih izvođača sevdaha, a sve u cilju promocije bogatog kulturnog nasljeđa i ukorijenjene tradicije sevdaha i meraka na ovim prostorima.
Repertoar ovog mješovitog muzičkog sastava obuhvata tradicionalne pjesme sa područja Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Srbije.
Ulaz na koncert je slobodan.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar