Bez boja politike...

 simpo exx

Može li se to danas?

Ex zgrada Simpa, prodata Bonesi-Bar, legalno je podignuta na zemljištu vlasništva države, dok pravo raspolaganja ima Opština Bar.
Podignuta je po planu, sa pristupnim putevima i namenskim parkingom za potrebe tog objekta.
Dakle, u mnogim medijima pročitao sam da na nekoliko metara od zgrade Opštine imamo gradnju na tuđem zemljištu i to ni manje ni više nego državnom, sa posebnim naglaskom se da će se javni parking koristiti za potrebe privatnog hotela.
Gradnja je jedno, rekonstrukcija zgrade i prenamjena drugo, političke borbe treće.
Na ovom ruiniranom objektu godinama stajao je veliki natpis “Prodaje se” sa brojem telefona. Objekat je postao zapušten i niko ga nije hteo kupiti. Pojavio se kupac, investitor, koji će od zapuštenog objekta rekonstrukcijom napravit objekat drugačije namjene-hotel 4 *, i umjesto sretna gradnja, odmah su putem medija pale teške riječi na konto investitora i Opštine.
A onda pitanje?
Godine 1980 je sve bilo u redu sa gradnjom i dokumentacijom - 2023 sve je sporno kod rekonstrukcije i prenamjene, pa se logično pitam, šta je po sredi? – dobili smo komentar čitaoca na naše tekstove vezane za saopštenja i informacije o rekonstrukciji objekta i prenamjeni u hotel..

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar