Poziv na Javnu raspravu!

dule so 1
Predsjednik Opštine utvrdio je:

NACRT ODLUKE O IZMJENAMA I DOPUNAMA ODLUKE O KOMUNALNOM REDU NA TERITORIJI OPŠTINE BAR

Nacrt Odluke stavlja se na javnu raspravu u trajanju od 15 dana, počev od 20.09.2022 godine.

U navedenom periodu Sekretarijat za komunalno poslove i saobraćaj Opštine Bar organizovaće javnu raspravu po sljedećem rasporedu:

trttte 
Uvid u Nacrt odluke zainteresovani građani/ke mogu izvršiti u prostorijama mjesnih zajednica, mjesnih kancelarija i Sekretarijatu za komunalne poslove i saobraćaj, Bulevar revolucije br.1, drugi ulaz, II sprat, kancelarija br. 261, radnim danima od 8 do 14 časova, kao i na sajtu Opštine Bar: www.bar.me.
Ovim putem pozivamo sve zainteresovane građane/ke i civilni sektor da svojim učešćem, predlozima i sugestijama doprinesu izradi kvalitetnog teksta navedenog akta.
Primjedbe, predlozi i sugestije na nacrt Odluke mogu se dostaviti Sekretarijatu za komunalne poslove i saobraćaj neposredno na šalteru Građanskog biroa Opštine Bar,putem pošte: ul.Bulevar Revolucije br.1 ili putem e-mail-a: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. zaključno sa 05.10.2023. godine.


 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

reklama

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar