Učenici OŠ „Anto Đedović“ u Šušanju proslavili polumatursko veče

Polumatura 69 

OŠ „Anto Đedović“ ispratila uspješnu generaciju polumaturanata

Učenici OŠ „Anto Đedović“ u Šušanju proslavili su polumatursko veče u Gradskom restoranu .

Polumatura 98

Tradicionalno su se , prije glavne svečanosti, okupili ispred škole i prošetali do glavne ulice, a svečani defile su pratili roditelji, rodbina , prijatelji.

Na polumaturskom slavlju se pjevalo, igralo, plesalo, a titula najljepših pripala je svima njima jer su te večeri zablistali u svojoj mladosti, ljepoti , svečanom stajlingu i dobrom raspoloženju.

Polumatura 361

Kako je u svom obraćanju istakla profesorica Lidija Ivanković: „Vi ste generacija koja je njegovala prave vrijednosti u ovim nemilim vremenima što je vaš i naš i najveći uspjeh“. Zahvalnost je riječ koja je obilježila ove male-velike ljude. Prigodnim govorom zahvalili su učiteljicama Čabarkapa Vesni i Alković Arneli, odjeljenjskim starješinama Ivanković Lidiji i Đuranović Danijeli , kao nastavnici biologije Vukčević Dragani koja im je bila podrška svih ovih godina. Ona ih je i pripremala za opštinsko i državno takmičenje u pružanju prve pomoći gdje su osvojili medalje koje su stigle uoči polumatursko slavlja i uručene su na proslavi, a na veliko oduševljenje prisutnih. Veseli polumaturanti uputili su riječi zahvalnosti svim predmetnim nastavnicima koji su im prenijeli znanje i imali razumijevanja za njih. Obratili su se i bivšoj direktorici Stanki Vukčević koja je tokom njihovog školovanja bila na čelu OŠ „Anto Đedović“ i podržavala ih. Posebnu zahvalnost izrazili su direktoru Milošu Pantoviću koji je bio uz njih kao nastavnik i pratio ih u odrastanju, a sada i kao rukovodilac škole iz koje će ponijeti samo divne uspomene.
On je na kraju proslave poželio generaciji polumaturanata mnogo uspjeha , sa željom da se rado vraćaju OŠ Anto Đedović: „ Ovo će uvijek biti vaša škola u koju možete da svratite kada god poželite i evocirate sjećanja na vaše đačke dane“ – istakao je direktor Miloš Pantović.
Foto: Media Pro Studio Petović

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

stara carsija

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar