Priznanje za Asocijaciju menadžera bezbjednosti CG

bezbednjaci cg

Asocijacija menadžera bezbjednosti Crne Gore primljena je u članstvo Asocijacije za korporativnu bezbjednost Jugoistočne Evrope (SEECSA).

Pristup je formalizovan uz prisustvo izaslanika odbrane Crne Gore u Sloveniji, potpukovnika Veljka Mališića u okviru međunarodne konferencije “Dani korporativne bezbjednosti” koji se održavaju 22. i 23. maja na Brdu kod Kranju, a kojoj crnogorska delegacija prisustvuje na poziv slovenačkog Instituta za korporativne sigurnosne studije.

Nakon potpisivanja sporazuma, organizovan je prijem za crnogorsku delegaciju u ambasadi Crne Gore u Sloveniji kod otpravnice poslova, Ane Zeković.

Predsjednik crnogorske asocijacije, Dragan Radulović je poručio da je članstvo u SEECSA najbolji odgovor i komentar u vezi sa reputacijom i profesionalnim ugledom članova koji dolaze iz javnog i privatnog sektora - od Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore, Agencije za civilno vazduhoplovstvo, Lučke kapetanije, preko bankarskog sektora, hotelskih grupacija, zaštitarskih kompanija, do Luke Bar, Regionalnog vodovoda, Elektroprivrede Crne Gore, Pošte Crne Gore i Aerodroma Crne Gore.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar