Kabasti otpad & sezona spremanja!

kab otpad 1 

Počele pripreme za sezonu, komunalcima pune ruke posla.

Komunalno preduzeće saopštava:
Poslednjih dana suočeni smo sa velikim količinama kabastog otpada koji se nalazi pored kontejnera”, sto je posledica “nepoštovanja našeg rada od strane određenog broja građana, koji šut, zeleni otpad, stari namještaj, grane od rezidbe odlažu pored kontejnera”,čime je direktno ugrožen redovan odvoz “komunalnog otpada”.

kab otpad 2

Mašinskim putem očišćen je kabasti otpad nepravilno odložen pored kontejnera u Bjelišima: kod marketa Bomako, kod Bracovića, Naftine zgrade,Most Đinovića, kod Cerova, u Polju kod servisa Šćekić, magistrala kod VG biroelektronika, u Šusnju na parkingu kod Amfore, pružni prelaz Ilino, kod zgrade Babovića.

kab otpad 3

Ovo angažovanje iziskuje dodatna finansijska sredstva i nažalost svjedoci smo da su efekti ovog rada kratkoročni,s obzirom na neodgovorne pojedince koji nastavljaju nekontrolisano i nepropisno odlaganje nepoštovanjem Zakona i Odluke o komunalnom redu.

Apelujemo na institucije u čijoj je nadležnost sprovodjenje Odluka o komunalnom redu da sankcionišu i kazne svaki vid nepoštovanja Odluke, kazali su iz Komunalnih djelatnosti

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar