Čiji je pas - niko ne zna?

vučjak 

Šta je sa barskim azilom za pse i mačke zapelo?

Još uvek je sve na leđima nekoliko volontera!

Milena Zoranovic komentira:
U igri, ovaj pas, povredio je dečaka.
Psa sam sklonila u plaćeni pansion NVU ,,Šansa plus" koji se nalazi u Ulcinju. Obavestila sam vlasnika pansiona da je pas povredio dečaka. Zamolila sam ga da dođe i da smesti psa u neki od bokseva. Cena mesečnog čuvanja je 60€ i nadoknada za prevoz od Bara do Ulcinja. Hvala vlasniku pansiona što je došao i preuzeo psa. Obavestio me da će pas prenoćiti u transportu,a da će ga ujutro smestiti u neki od bokseva. Dogovorili smo se da prvom prilikom, kada ovaj pansion poseti veterinar koji ordinira u njemu, psu bude urađen 4 d test.
Nažalost danas veterinar iz Ambulante ,,Veterinar Beni" nije želeo da psu uradi 4d test. Posle toga vlasnik pansiona me pozvao i tražio da ja izmestim psa od njega. Razlog je da ga on ne želi u blizini svojih unuka. Ni njegova supruga ne želi ovog psa u svojoj blizini. Nijednom rečju nije rekao da je pas agresivan i da je to razlog zašto moram da ga vratim na ulicu.
U tom dramatičnom trenutku ,jedino rešenje koje se nametalo je da psa vratim da nastavi da luta po Baru.
Nije vraćen. Smešten je u Veterinarsku ustanovu ,,Veterinum " na posmatranje. Tako ZAHTEVA procedura. To posmatranje je moglo da se obavi u bilo kom zatvorenom prostoru u kome pas boravi. Nažalost ja sam bila prinuđena da ga smestim na kliniku gde dan košta oko 20€ i treba da platim sve ono što nosi ova vrsta veterinarske usluge.
Kako ću platiti ovo ? Ne znam. Šta će biti sa psom kada istekne ovih 7 do 10 dana? Ne znam.
Da li će ga NVU ,,Šansa plus" ponovo uzeti u plaćeni smeštaj? Ne znam.
Molim vas pomozite da mogu da se borim za ovoga psa - Pay pal Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., saopštila je zaštitnica napuštenih vlasničkih i drugih pasa Bara Milena Zoranović.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar