Vučjak ujeo učenika u školskom dvorištu

 os jugosalviia

Veliki odmor u OŠ “Jugoslavija” pokrenuće mnoga pitanja.

Naime, juče je na velikom odmoru oko 14.45h ušao u dvorište škole, a zatim i u Osnovnu školu Jugoslavija vučijak kog je neko izbacio na ulicu i tako dodao još jednog agresivnog psa na naše ulice, a na žalost danas i u školu! -javlja nam predsjednica savjeta roditelja škole.
U vrisci djece i opštem haosu po hodnicima u tom metežu je na žalost ugrizao jednog desetogodišnjeg dječaka, kome je pružena medicinska pomoć u barskoj bolnici.
Kao predsjednica savjeta roditelja, nakon poziva moje preplašene djece, otišla sam u školu, zvala direktoricu, zamjenika.... Niko se nije javljao!!! Moje kćerke (10 godina) su prestravljene i ne žele sutra u školu!! Ja sam ih danas dovela, sutra moram i da ih vodim, a živimo u zgradi koja je 300 metara od škole, i da dezuram do kraja nastave!?!
U dogovoru sa većinom roditelja našeg odjeljenja sam Vam ovo napisala, i molim Vas da objavite, jer na na moje pozive nadležni iz škole nisu odgovarali, Komunalna policija nije nadležna! Kao i za mnogo stvari niko nije nadležan, a ovo danas je bilo strašno!

Nezvanično saznajemo da je i zaposlenik škole “obrnuo mnoge telefone”, ali niko nije bio nadležan za psa. Nakon “ganjanja psa” kroz hodnike škole, zaposlenici škole uspjeli su da ga istjeraju van škole i školskog dvorišta. Potvrdili su da je pas kroz rupu na ogradi ušao u školsko dvorište za vrijeme velikog odmora, igrao se sa djecom / igrao se on i prethodnih dana, bio je umiljat, saznajemo iz drugih izvora,/ i kada je, jedan učenik u igri iznenada pao preko njega, pas ga je  ugrizao i pobjegao u zgradu škole. 
Tužilaštvo je jutros, kako nezvanično saznajemo, kontaktiralo školu za utvrđivanje činjenica ovog nemilog dogadjaja.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar