Čestitka povodom Božića predsjednika Opštine Dušana Raičevića

dule plakat

Čestitku prenosimo integralno.

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević uputio je najsrdačnije čestitke povodom Badnjeg dana i nastupajućeg Božića nadbiskupu barskom monsinjoru Roku Đonlešaju, biskupu kotorskom monsinjoru Ivanu Štironji, sveštenstvu, svim vjernicima rimokatoličke vjeroispovjesti i svima onima koji ove praznike slave prema gregorijanskom kalendaru.
“Ovi blagdani prilika su da istinski razmislimo o univerzalnim porukama hrišćanskog učenja, međusobnog razmijevanja svih ljudi, oprosta i prihvatanja. Slaveći takve vrijednosti, vjerujem da simbolika ovog praznika treba da nas podstakne i da zaista podijelimo radost sa svima u našem gradu. Bar je mjesto koje je uvijek zajednički slavilo i dijelilo komšijsku, prijateljsku i bratsku radost, ne praveći razliku između konfesija, tradicija i bilo kakvih posebnosti, koje su u svakom vremenu naše najveće bogatstvo.
U želji da se radost ovog praznika useli u vaše domove, među vaše porodice i najmilije, donoseći sreću, spokoj i optimizam svima nama zajedno, za sve dane koji su pred nama, čestitam vam predstojeće božićne praznike”, navodi se u čestitiki predjsednika Opštine Bar.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar