Čestitka povodom rimokatoličkog Božića

slika Nenezić 

Predsjednik SO Bar Branislav Nenezić čestita:

 U svoje lično ime kao i u ime Skupštine Opštine Bar svim građankama i građanima Bara i Crne Gore rimokatoličke vjeroispovijesti, srdačno čestitam Badnji dan i nastupajući najradosniji hrišćanski praznik Božić.
Posebno mi je zadovoljstvo što sam u prilici da u svoje lično ime kao i u ime Skupštine Opštine Bar uputim iskrene čestitke Nadbiskupu barskom Monsinjoru Roku Djonlješaju i svim predstavnicima Barske nadbiskupije povodom nastupajućeg rimokatoličkog božića.
U ovim blagdanima dužni smo da podsjetimo sebe da imamo obavezu međusobnog poštovanja, uvažavanja i očuvanja mira kao uzvišenih vrijednosti naše zajednice. Bar je oduvijek bio primjer grada gdje smo uvažavali i čuvali jedni druge, učinimo sve da tako i ostane.
Božićna radost nam daje priliku da još jednom u atmosferi ljubavi, sloge i razumjevanja osnažimo vjeru u zajednički život oličen u poštovanju različitosti i univerzalnih vrijednosti kojima se teži na ovaj dan.
Želim Vam da praznične dane provedete u svakom blagostanju i istinskom miru sa porodicama i dragim ljudima i neka naše domove i srca ispune radost, blagostanje, mir, sreća, dobro zdravlje i svaki blagoslov.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar