Bar: Donacija Narodnoj kuhinji

ažsk 1

CINEMD donirao 3000 eura.

Zaposleni u Institutu za ljekove i medicinska sredstva Crne Gore novac za organizovanje Novogodišnjeg koktela usmjerili su u humanitarne svrhe.

Za potrebe korisnika Narodne kuhinje u Baru, medju kojima je 109 djece, uplatili su 3.000 eura.

Tim povodom direktorica Instituta za ljekove i medicinska sredstva doc. dr Snežana Mugoša danas je posjetila Narodnu kuhinju u Baru.

Na donaciji se zahvalila Ljiljana Vujović u ime NVO „Žene Bara“ koje su osnovale Narodnu kuhinju prije četiri godine, a u kojoj se na dnevnom nivou pripremaju obroci za oko 250 korisnika.

ažsk 2

Vujović je upoznala dr Mugošu o humanitarnim akcijama koje su Žene Bara realizovale u protekom periodu.
"Ova donacija nam je izuzetno značajna jer su potrebe naših sugrađana nažalost svakim danom sve veće", kazala je Ljiljana Vujović.

"Bilo je zadovoljstvo da danas ugostimo dr Mugošu i zahvalimo zaposlenima u Institutu za ljekove i medicinska sredstva koji su donirali novac za Narodnu kuhinju", kazala je Vujović.

Dr Mugoša je izrazila zadovoljsvo što su zaposleni u Institutu na ovaj način pokazali svoju humanost i solidarnost.

"Velika mi je čast što sam danas bila u prilici da upoznam ove divne žene i uručim donaciju. Ponosna sam na zaposlene u Institutu i voljela bih da naš gest bude primjer drugima da se aktivno uključe i daju svoj doprinos svima onima kojima je pomoć potrebna i budu pordška ljudima koji su se našli u teškim životnim okolnostima, pogotovo kada su u pitanju najmlađi.," istakla je Mugoša.
B.D.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar