Zbog vožnje pod dejstvom alkohola lišeno slobode 37 vozača

 pg polic

Saobraćajna policija je u danima vikenda na crnogorskim putevima evidentirala 43 saobraćajne nezgode.

Dva lica zadobila su teške tjelesne povrede, a deset lica je zadobilo lake tjelesne povrede.
U istom periodu, pripadnici saobraćajne policije su podnijeli 244 prekršajne prijave, izdali 630 prekršajnih naloga, oduzeli 17 pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja.
Zbog vožnje pod dejstvom alkohola policijski službenicu su lišili slobode 37 vozača, od čega je njih 15 vozača u Podgorici.
Podgorička policija je lišila slobode O.B. (27) državljanina Republike Turske, koji je prošao na dva crvena svijetla u intervalu manjem od 10 minuta, a potim se nije zaustavio na znak za zaustavljanje. Kontrolom ovog lica utvrđeno je da je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 1.11 g/kg. On je potom omalovažavao policijske službenike. Njemu je sudija za prekršaje izrekao novčanu kaznu u visini od 1.600 eura.
Službenici policije su u Nikšiću lišili slobode R.R. (68) koji je kao vozač učestvovao u saobraćajnoj nezgodi, a kod kojeg je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 2.67 g/kg.
Osim toga, policija je u Mojkovcu lišila slobode G.F. (47) koji je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji 2.17 g/kg.
Uprava policije još jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i na taj način doprinesu, kako ličnoj, tako i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar