Promocija i koncert „Izviraće đe je izviralo”

dom kc

3. decembar 2022 u 19.00h. -  Dom kulture Bar.

Humanitarni koncert i promocija knjige „Izviraće đe je izviralo” crnogorskog pjesnika, poznatog estradnog umjetnika i kompozitora Zdravka Đuranovića. održat će se 3.decembra 2022. god. u 19.00h, u bioskopskoj sali Doma kulture Bar.

 Loncar L

O programu koncerta i humanitarne večeri Labuda N. Lončar, predsjednik udruženja Nekazano i glavnog organizatora ove večeri kazao je za medije:

Veče će biti podijeljeno u dva dijela, i to: književni(promocija knjige) i muzički(koncert). U književnom dijelu večeri učestvuju pjesnici udruženja Nekazano: Natalija Novaković, Anika Vuletić, Ana Ivančević, Tatjana V. Maras, Sanja Veličković, Nataša Lečić, Vinka Marstijepović Lerinc, Maja Nikolić, Mladen Babović i Labud N. Lončar.
Moderator književnog dijela večeri je Dragiša Simović.
U drugom, muzičkom dijelu - koncertu, gostima će se predstaviti autor Zdravko Đuranović. Njegovi gosti su: Seka Tomičić, Ema Čivović, Miki Šuškavčević, Marijana Martinović Marković, Bucko Mijović, Aco Jovanović, Stanko Miranović, Dragan Račić, Nezo Haverić i Omer Hodžić.
Ovo veče je prije svega humanitarno i prihodi od koncerta namijenjeni su Narodnoj kuhinji koju vode „Žene Bara koje kuvaju“. Ulaz se neće naplaćivati već će koliko ko može na ulazu priložiti Ženama Bara. Obećavamo dobar provod. Nekazano će sa svojim članovima dati sve od sebe da zajedno sa KC Bar u predivnom ambijentu renovirane bioskopske sale, Doma kulture, dočekaju i ugoste drage goste sa prijateljstvom, stihovima i pjesmom. To nam je u ovakvim vremenima najpotrebnije. Da budemo zajedno bez obzira na vjeru, naciju i jezik. Mi iz Nekazano ne pravimo razlike ko je ko. Njegujemo lijepu riječ i ljubav. Nudimo vam nezaboravno veče - dođite sa svojim najbližim i prijateljima da uživate u pjesmi i pozitivnoj atmosferi. Dobro došli!”- riječi su književnika Labuda N.Lončara, predsjednika udruženja „NEKAZANO“

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar