Bar je primjer saradnje i povezivanja

 ptijateljskigradovi

Brojne delegacije bile na proslavi Dana opštine, saopšteno je iz Opštine Bar.

Opština Bar obilježila je 24. novembar nizom svečanosti i manifestacija. Proslavu su posebno uveličali naši prijatelji, pobratimski gradovi Bara iz više država regiona ali i Evrope. Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević upriličio je prijem za sve delegacije a tom prilikom su razmijenili i prigodne poklone koji su simbol čvrstih veza i srdačni odnosa među gradovima i njihovim građanima. Oni su su zajedno poklonili i sjenama žrtava boraca palih u borbi za oslobođenje Bara i otvorili antifašističku izložbu u nasem gradu. 

Predsjednik Raičević poručio je da konačno proslavljamo 24. novembar u punom kapacitetu, nakon pandemije koja nas je sve udaljila ali nije prekinula veze. "Danas smo ponovo svi zajedno na okupu, zajedno sa našim prijateljima, našim pobratimskim gradovima koji su posebno uveličali ovu našu svečanost i koji potvrđuju da je Bar mjesto kosmopolitizma koji ima čvrsto isprepletane prijateljske veze širom svijeta, uvezujući različite kulture, vjere, nacije i sve razlike koje su najveće bogatstvo." kazao je Raičević povodom obilježavanja Dana Opštine i susreta sa dlegacijama. 

Gosti Opštine Bar bili su gradonačelnici i predstavnici pobrarimski gradova Adana iz Turske, Banja Luke iz Bosne i Hercegovine, Kragujevca, Kule i Malog Iđoša iz Srbije kao i delegacije udruženja Crnogoraca iz Istre, odnosno Peroja u Hrvatskoj i Albanije.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar