TO Bar na sajmu turizma u Kragujevcu

toss br

Turistička organizacija Bar predstavila ponudu grada na 13. međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma u Kragujevcu.

Turistička organizacija Bar je u saradnji sa LTO Budva, Herceg Novi, Nikšić i Žabljak predstavila svoje turističke potencijale, kulturu i tradiciju na 13 međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma u Kragujevcu u periodu od 24 – 26.11.2022.godine.
U saradnji sa Turističkom organizacijom Budva ,koja je i nosioc samog događaja i lokalnim turističkim organizacijama, Herceg Novi, Nikšić i Žabljak, TO Bar promovisala je predstojeće zimske aktivnosti. u hali “Šumadija Sajam”. Organizovana je dnevna promocija za posjetioce. Svi zainteresovani posjetioci su imali priliku da se upoznaju sa novitetima u zimskoj sezoni, smještajnim kapacitetima, novogodišnjim dočecima i manifestacijama, kao i aktivnostima koje ih očekuju ove zime u našoj Opštini.
Posebnu pažnju posjetilaca privukao je novogodišnji program kao i pitanja vezana za manifestacije u toku godine i ljetne sezone 2023.
Na sajmu su svoju ponudu predstavljale brojne nacionalne, regionalne i lokalne turističke organizacije iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Sjeverne Makedonije. Organizovana su stručna predavanja za turističke radnike i izlagače kao i mnogobrojne promocije kao i prateći zabavni program.
Nastup na sajmu u Kragujevcu je bio dobra prilika za promociju novogodišnjeg programa, ali isto tako i za uspostavljenje i održavanje kontakata sa partnerima na ovom tržištu.

 

auto klime bakovic 1

opstina bar

allegra

Cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar