Penzionisani policajac ubio bračni par Iz komšiluka

kuca pokojnih

Bračni par Kalezić-  Dušan (64) i Bosiljka (52) ubijeni su u petak ujutro oko 9 sati u porodičnoj kući u barskom naselju Šušanj.

PIŠE: Biljana DABIĆ

Prema nezvaničnim saznanjima za dvostruko ubistvo osumnjičen je njihov komšija, penzionisani policajac Uroš Jegdić.  On je uhapšen, nepuna dva sata nakon što je ubijen bračni par Kalezić. Motiv dvostrukog ubistva za sada se samo nagađa, mada komšije kažu da se Jegdić poslednjih dana ponašao „neuobičajno“ i „pomalo čudno“. U momentu kada je počinjeo dvostruko ubistvo, u kući Kalezića nalazio se njihov sin Lazar. Niko nije čuo pucnje iz vatrenog oružja.

U toku je uviđaj koji vrši vrši državni tužilac iz Podgorice sa inspektorima barske policije.-Pucnje nisam čula. Da se nešto desilo shvatila sam kad čula vrisku iz susjedne kuće. Zle slutnje potvrdili su zvuci hitne, i policije.  Obje porodice su bili dobre komšije, Kalezići divni ljudi. Ne znam šta je moglo biti, samo znamo da ih danas više nema. Velika tragedija, kaže žena koja živi u Šušnju.

Iz Uprave policije su u zvaničnom saopštenju potvrdili da se u Baru dogodilo dvostruko ubistvo i da je uhapšen osumnjičeni.

-Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Bar su pronašli i oko 10,30 časova lišili slobode U.J. (55) iz Bara, koji je kako se sumnja danas tokom ranih jutarnjih časova lišio života komšije, bračni par D.K. (64) i B.K. (52). U.J. je nakon izvršenja krivičnog dela bio u bjekstvu, a policijski službenici su ga pronašli pretragom terena. Teško ubistvo počinjeno na štetu D.K. i B.K. je Centru bezbjednosti Bar prijavljeno jutros oko 08,50 časova. Ubrzo nakon prijave događaja, službenici CB Bar su došli do identiteta U.J. kao lica za koje se sumnja da je počinilo ovo krivično djelo i od tog momenta su tragali za njim. Pronađen je i lišen slobode oko sat i po nakon prijave događaja, saopštili su iz Uprave policije.

{galerija}info/2017/5/ubistvo{/galerija}

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar