Ima li krivice za ubistvo ubice na djelu?

 kuca Ct

Advokat Željko Đukanović smatra da Cetinjanin N. K. ne može biti krivično odgovoran ukoliko se utvrdi da je on usmrtio sugrađanina koji je počinio masakr.

Više državno tužilaštvo utvrdiće od čijeg metka je stradao tridesetčetvorogodišnji Vuk Borilović.

Iz Uprave policije objavili su: ”Do sada sprovedene mjere i radnje ukazuju da je jedan od projektila koji je ispaljen od strane policijskih službenika pogodio V. B. i tom prilikom ga teško ranio. Nakon naizmjenične upotrebe vatrenog oružja od strane policijskih službenika i V. B., shodno njihovim izjavama i izvještajima, u jednom trenutku više nije bilo upotrebe oružja od strane V. B. Ovo potvrđuje i izjava svjedoka koji je telefonom razgovarao sa V. B. oko 15.50 časova, odnosno dvadesetak minuta poslije telefonskog razgovora koji je prethodno vodio V. B. Po izjavi svjedoka, u ovom telefonskom razgovoru od 15.50 časova, V. B. je izjavio da je lišio života veći broj lica i da je teško ranjen i da misli da neće preživijeti”, piše u saopštenju.
Policija je apelovala da se tragični događaj ne zloupotrebljava u javnom životu i na društvenim mrežama, kroz stavljanje u pogrešan ili manipulativan kontekst.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar