Direktor TO Bar Ivan Kovač u posjeti hotelu “Kalamper hotel & spa”

kalamp 4 

Nakon brojnih posjeta predstavnicima turističke privrede, VD direktora Ivan Kovač, posjetio je i hotel “Kalamper hotel & spa” u Dobroj Vodi.

Dobra Voda je turističko mjesto u opštini Bar sa najvećom naplatom boravišne takse, i kao takvo zavrjedjuje posebnu pažnju i brigu.

kalamp 2

U razgovoru sa direktoricom hotela “Kalamper hotel & spa”, Zejnepom Dreković saznajemo da je popunjenost smještajnih kapaciteta bila itekako dobra, posebno u predsezoni. Trenutno su kapaciteti 100% popunjeni i nadaju se uspješnoj postsezoni. “Kalamper hotel & spa” je jedini objekat u Dobroj Vodi koji je otvoren cijele godine.

Cijene noćenja sa doručkom za dvije osobe se kreću od 150 do 350 eura. Najveći broj gostiju dolazi iz Srbije, dijaspore kao i sa tržišta Njemačke, naglasila je Dreković.

kalamp 1

Vlasnik kompanije “Kalamper” Elvir Kalamperović, istakao je da je glavni problem ovog turističkog mjesta nedostatak parking prostora, glasna muzika, kao i svijest lokalnog stanovništva u pogledu čistoće, odlaganja otpada, kasnog otvaranja objekata, jer kako ističe, Dobra Voda je gradić koji treba da bude “otvoren” tokom cijele godine. Kalamperović je uputio i pohvale na rad DOO Komunalne djelatnosti Bar, zbog ažurnosti prilikom odvoza smeća. Takodje, potrebno je imati i policijski punkt koji će raditi 24h, zdravstvenu ustanovu i još jedan informativni biro.

Iz kompanije “Kalamper” vrlo su zadovoljni i kako je protekla manifestacija “Noć Velikog Pijeska”, te da su tom prilikom posjetili njihovo mjesto i premijer Crne Gore i ministar ekonomskog razvoja i turizma, i svojim prisustvom uveličali ovu svečanost.

VD direktora TO Bar, Ivan Kovač, kao i ostalim hotelijerima, iskazao je zahvalnost na unapredjivanju turističke ponude, podizanju nivoa destinacije i obećao da će se truditi da njihovu ponudu prezentuje na najbolji mogući način kako u svijetu tako i na lokalnom nivou.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar