Sajam u Baru

saj1

Sajam se organizuje u okviru projekta prekogranične saradnje A.C.C.E.N.T

U utorak 28. juna 2022. godine sa početkom u 10,00 časova Caritas Barske nadbiskupije organizuje sajam za zapošljavanje osoba sa invaliditetom u hotelu “Princess” u Baru. Nakon svečanog otvaranja sajma, koje će početi u 10,00 časova i 30 minuta a kojem će prisustvovati i ambasadorka Evropske unije u Crnoj Gori Oana Kristina Popa, učesnici i posjetioci sajma će imati priliku da prošetaju izložbenim dijelom sajma, nakon čega će biti organizovane i radionice za same osobe sa invaliditetom sa ciljem dobijanja korisnih informacija za lakše pronalaženje posla.

saj2
Sajam se organizuje u okviru projekta prekogranične saradnje A.C.C.E.N.T - Pristupačnost, građanska savjest, zapošljavanje osoba sa invaliditetom, kao novi trend, koji se bavi zajedničkim potrebama u Crnoj Gori i Albaniji, radi stvaranja mogućnosti za zapošljavanje i povećanje zaposlenosti za osobe sa invaliditetom. Nosioc projekta je Caritas Barske nadbiskupije, a partneri na projektu su Udruženje paraplegičara Bar iz Crne Gore, te Caritas Albanije i Progetto Speranza iz Albanije.

saj3
Projekat A.C.C.E.N.T se realizuje kroz IPA Program prekogranične saradnje Crna Gora – Albanija 2014 – 2020, a finansira ga Evropska unija. U Crnoj Gori aktivnosti projekta se težišno realizuju u opštinama Bar i Ulcinj, a u Albaniji u opštinama Skadar i Leže. Ukupna vrijednost projekta je 442.645,09 EUR, od toga Evropska unija finansira 375.761,40 EUR, dok će partneri na projektu kao kofinasiranje obezbijediti 66.883,69 EUR.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

stara carsija

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar