TO Bar u Istanbulu

to istanbul 2

U organizaciji Turističke organizacije Glavnog grada Podgorice i LTO Bar-a, Budve i Tivta , a uz podršku Ambasade Crne Gore u Turskoj, prethodna dva dana prezentovana je turistička ponude Crne Gore u Istanbulu.

Turistička organizacija Bar, medijima i turoperatorima, predstavila je ponudu aktivnog odmora najnovijim spotom, imajući u vidu da Turska kao jedna od veoma popularnih turističkih destinacija ima bogatu ponudu pješčanih plaža kao i rezorta, ali ono što privlači veliku pažnju jeste ponuda aktivnog odmora, po čemu je Bar jedinstven a TO Bar nastoji da po tome bude i prepoznatljiv.

to istanbul 4

VD direktora Ivan Kovač u svom izlaganju, predstavio je i sva kulturna I prirodna bogatstva a takodje je istakao i da se nada dolasku velikog broja gostiju sa ovog tržišta, jer je opseg cijena u našoj opštini takav da imamo adekvatnu ponudu za svačiji budžet, što je ujedno i konkurentska prednost našeg grada.

to istanbul 1

Promociji koja je organizovana u hotelu The Ritz Carlton prisustvovalo je 34 predstavnika najeminentnijih turskih medija dok je na prezentaciji i b2b radionici učestvovalo 102 predstavnika turske turističke privrede.

to istanbul 3

Turistička organizacija Bar će nastojati da svoju ponudu predstavlja na najbolji mogući način i da shodno Strategiji razvoja turizma Bara otvara što više novih tržišta na zadovoljstvo turističke privrede i svih pojedinaca grada pod Rumijom.

 

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar