TO Bar u Istanbulu

to istanbul 2

U organizaciji Turističke organizacije Glavnog grada Podgorice i LTO Bar-a, Budve i Tivta , a uz podršku Ambasade Crne Gore u Turskoj, prethodna dva dana prezentovana je turistička ponude Crne Gore u Istanbulu.

Turistička organizacija Bar, medijima i turoperatorima, predstavila je ponudu aktivnog odmora najnovijim spotom, imajući u vidu da Turska kao jedna od veoma popularnih turističkih destinacija ima bogatu ponudu pješčanih plaža kao i rezorta, ali ono što privlači veliku pažnju jeste ponuda aktivnog odmora, po čemu je Bar jedinstven a TO Bar nastoji da po tome bude i prepoznatljiv.

to istanbul 4

VD direktora Ivan Kovač u svom izlaganju, predstavio je i sva kulturna I prirodna bogatstva a takodje je istakao i da se nada dolasku velikog broja gostiju sa ovog tržišta, jer je opseg cijena u našoj opštini takav da imamo adekvatnu ponudu za svačiji budžet, što je ujedno i konkurentska prednost našeg grada.

to istanbul 1

Promociji koja je organizovana u hotelu The Ritz Carlton prisustvovalo je 34 predstavnika najeminentnijih turskih medija dok je na prezentaciji i b2b radionici učestvovalo 102 predstavnika turske turističke privrede.

to istanbul 3

Turistička organizacija Bar će nastojati da svoju ponudu predstavlja na najbolji mogući način i da shodno Strategiji razvoja turizma Bara otvara što više novih tržišta na zadovoljstvo turističke privrede i svih pojedinaca grada pod Rumijom.

 

 

auto klime bakovic 1

opstina bar

allegra

Cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar