Izviđači “Vrsute” i “Jadrana” završili kampovanje u Virpazaru

vrsuttta 2

Izviđački odred ,,Vrsuta" dvodnevnom akcijom i kampovanjem u Virpazaru završio proljećnu sezonu odredskih aktivnosti i ujedno projekat "Osnaži me znanjem za budućnost".

vrsuttta 1
Kroz projekat, koji je finansijski podržao Direktorat za vanredne situacije MUP-a CG, podmladak izviđača je učio o svom djelovanju u lokalnoj zajednici. Takođe, u misiji širenja izviđačkog pokreta, ostvarena je tijesna saradnja sa Izviđačkim odredom “Jadran”, sa kojim su zajednički realizovali akciju kampovanja.
Pored teorijskih predavanja i radionica završnica projekta je bila kampovanje u Boljevićima kraj Virpazara. Tu su poletarci, pčelice i mlađi izviđači savladavali vještine boravka i života u prirodi, podizanja privremenog naselja i upoznavanja okoline. Obišli su Virpazar i tvrđavu Besac.
Projekat "Osnaži me znanjem za budućnost" je aktivirao članstvo Odreda za buduće akcije i širenje pokreta među najmlađom populacijom. Ovom prilikom se starješinsvo Odreda zahvaljuje na ukazanom povjerenja Direktoratu za vanredne situacije MUP-a CG na državno i lokalnom nivou i stručnoj pomoći pri realizaciji radionica i akcija, saopšteno je iz odreda “Vrsuta”.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar