Bar: Uhapšene dvije osobe

lisice na ruke

Tužilac će se izjasniti o kvalifikaciji djela nakon izvršenih vještačenja.

Pripadnici barske i ulcinjske policije su, postupajući po naredbama Osnovnog suda u Ulcinju, izvršili pretres kuća i drugih prostorija koje koristi porodica S.L. (49) iz Bara, a koje se nalaze na lokacijama u Baru u naselju Zaljevo i Ulcinju u naselju Štoj.

Tom prilikom je u Baru u naselju Zaljevo pronađena automatska puška M70 kalibra 7,62 mm, pištolj Walther PPK kalibra 7,65 mm, dva okvira sa ukupno 11 komada municije, 33 komada puščane municije, lovačka puška sa dva komada municije u cijevima, četiri komada municije za lovačku pušku, kao i startni pištolj sa okvirom i pet komada municije.

Od S.L. i H.L. (17) su prikupljena obavještenja na zapisnik, te su policijski službenici došli do sumnje da su pronađeni i oduzeti predmeti vlasništvo maloljetnog H.L.

Po nalogu postupajućeg tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru H.L. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Osim toga, pripadnici policije su tokom pomenutog pretresa kuće i drugih prostorija koje se nalaze u naselju Štoj, pronašli i lišili slobode maloljetno lice J.L. (16).

On se prethodno potraživao zbog sumnje da je 9. juna u tom mjestu izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu B.Z. zadajući mu više udaraca rukama i nogama u predjelu tijela, dok je, kako se sumnja, 10. juna izvršio krivično djelo ugrožavanje opasnim oruđem pri tuči i svađi na štetu tri lica prema kojima je zamahivao opasnim oruđem u namjeri da ih teško povrijedi.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar