MUP CG saopštava ...

cb lice zgrade

Novo radno vrijeme filijala MUP-a na primorju.

Odlukom Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) u cilju što efikasnijeg i kvalitetnijeg pružanja usluga građanima u susret turističkoj sezoni, predstojećim izborima za odbornike, te usljed povećanog broja zahtjeva, u područnim jedinicama i filijalama za upravne poslove, državljanstvo i strance MUP-a u primorskim gradovima radno vrijeme biće produženo.

Imajući u vidu prioritete adekvatnog i blagovremenog pružanja usluga i informacija građanima, od srijede 4. maja do 1. avgusta ove godine, područne jedinice i filijale u opštinama: Herceg Novi, Kotor, Tivat, Bar, Budva i Ulcinj, radiće od 07:00 do 17:00, a usluge građanima, turistima i privrednicima pružaće od 08:00 do 16:00 - saopštili su iz MUP-a.

Kako su naglasili, uvođenjem dužeg rada sa građanima u toku trajanja turističke sezone i kontinuiranim unapređenjem kvaliteta usluga, MUP je orjentisan na dostizanje i dosljednu primjenu standarda EU u oblasti javne uprave u čijem su fokusu građani i njihove potrebe.

Produženo radno vrijeme, u želji da se izađe u susret potrebama građana, istovremeno će doprinijeti i garantovanju jednakih prava na pristup uslugama, smanjenju gužvi i dužine čekanja na uslugu, posebno vodeći računa o osjetljivim grupama - saopštili su  iz MUP-a.

auto klime bakovic 1

opstina bar

allegra

Cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar