MUP CG saopštava ...

cb lice zgrade

Novo radno vrijeme filijala MUP-a na primorju.

Odlukom Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) u cilju što efikasnijeg i kvalitetnijeg pružanja usluga građanima u susret turističkoj sezoni, predstojećim izborima za odbornike, te usljed povećanog broja zahtjeva, u područnim jedinicama i filijalama za upravne poslove, državljanstvo i strance MUP-a u primorskim gradovima radno vrijeme biće produženo.

Imajući u vidu prioritete adekvatnog i blagovremenog pružanja usluga i informacija građanima, od srijede 4. maja do 1. avgusta ove godine, područne jedinice i filijale u opštinama: Herceg Novi, Kotor, Tivat, Bar, Budva i Ulcinj, radiće od 07:00 do 17:00, a usluge građanima, turistima i privrednicima pružaće od 08:00 do 16:00 - saopštili su iz MUP-a.

Kako su naglasili, uvođenjem dužeg rada sa građanima u toku trajanja turističke sezone i kontinuiranim unapređenjem kvaliteta usluga, MUP je orjentisan na dostizanje i dosljednu primjenu standarda EU u oblasti javne uprave u čijem su fokusu građani i njihove potrebe.

Produženo radno vrijeme, u želji da se izađe u susret potrebama građana, istovremeno će doprinijeti i garantovanju jednakih prava na pristup uslugama, smanjenju gužvi i dužine čekanja na uslugu, posebno vodeći računa o osjetljivim grupama - saopštili su  iz MUP-a.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar