Gdje može da spava beskućnik u Baru?

 gonni

Agron Goni Žabelji: Radomir i njegov pas Bruno

Viđao sam čovjeka sa psom, kod Zelene pijace, i njegovu tugu kada su mu barski komunalni policajci uklonili stari Mercedes u kojem je spavao sa svojim psom na neuredjenom djelu parkinga kod Zelene pijace.

Riješio sam da pomognem, kako zbog njega tako i zbog psa. Ne mogu da shvatim situaciju da se čovjeku ovako nešto dešava , a da se nema alterntive - gdje da spava beskućnik u Baru?

Radomir Rutešić /55/ je bukvalno ostao bez krova nad glavom, kada se ponadao da je kakav takav krov našao. Stari auto, bio mu je dom u kojem je živio.

Bez krova nad glavom ostao je i njegov vjerni pas Bruno, kojeg je prije par godina prihvatio kao napušteno štene kraj kontejnera i odgajio. Zajedno djele kiše i sunce Bara, plavo nebo sada bez krova nad glavom, pa je red, kaže poznati barski aktivista za prava životinja, sada u ulozi i prva čovjeka da se Radomiru i Brunu pomogne.

Molim sve koji mogu da pomognu kako i koliko mogu - uputio je apel barskoj javnosti nevladin aktivista Agron Goni Žabelji kojeg dobrotvori za sve informacije mogu kontaktirati na ulazu Barske zelene pijace.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar