Počinje asfaltiranje puta od DNZ do mosta Željeznice

asfaltt

Od 13 do 15 januara saobraćaj na toj deonici puta biće obustavljen.

Postavljanje završnog sloja asfalta na dijelu ulice Jovana Tomaševića (od mosta na rijeci Željeznica kod Stadiona prema Domu zdravlja) koji se adaptira, planirano je za period od 13. do 15. januara, kada će saobraćaj ovom dionicom biti obustavljen.

Kao alternativni putni pravci određeni su Bulevar Revolucije-Bulevar dinastije Petrović-raskrsnica sa ulicom IV Crnogorske brigade, odnosno ulica Učiteljice Milice Pejanović Dedović-Popa Pavla Radulovića-Bulevar Revolucije-raskrsnica sa Bulevarom dinastije Petrović.

Takođe, s obzirom da na dionici na kojoj će biti obustavljen saobraćaj postoji autobusko stajalište „Stadion“, obavještavaju se korisnici javnog gradskog prevoza putnika da za vrijeme obustave saobraćaja autobusi gradskog prevoza neće saobraćati ovom dionicom.

Za izravnavanje terena, planirana je ugradnja 40 tona asfalta, dok je planirano da bude postavljeno 9000 m2 asfaltne površine. Ukupna dužina ovog dijela saobraćajnice je 870 m, a vrijednost investicionih radova je 103.700 €.

Očekujemo da će izvođač radove dovršiti u predviđenom terminu, te da će građani Bara dobiti kvalitetno asfaltiranu saobraćajnicu čime će se unaprijediti odvijanje saobraćaja na jednoj od najprometnijih ali i najstarijih saobraćajnica u Baru, saopšteno je iz Opštine Bar.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar