Dušan Raičević: Čestitka za pravoslavni Božić

 Dušan R

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević uputio je povodom Badnjeg dana i nastupajućeg Božića čestitke građanima Bara vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti i parohu barskom Slobodanu Zekoviću.

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević čestitao je Božić arhijerejskom namjesniku i parohu barskom protojereju-stavroforu Slobodanu Zekoviću i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti u Crnoj Gori.

Povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika Božića, Vama, sveštenstvu i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti, u ime Opštine Bar i svoje ime upućujem, najsrdačnije čestitke.

Radost Hristovog rođenja budi najljepša osjećanja, osnažuje vjeru i nadu i daruje snagu da nam bude saputnik u neprestanom suočavanju sa izazovima današnjeg vremena.

Zato, neka nas vječna simbolika Božića podsjeti na bitnost međusobnog uvažavanja, solidarnosti i života jednih sa drugima uz svu ljepotu različitosti, kao uzvišenih vrijednosti koje mi u Baru ponosno zajednički baštinimo i istinski živimo baš na taj način.

I, neka nas duh ovih radosnih dana podstakne da pružimo ruku jedni drugima i da zajedno damo najviše sto možemo za svoje i dobro svojih bližnjih, a na dobrobit cijelog društva.

U to ime, dragi sugrađani, sa iskrenom željom da Badnje veče i Božić proslavite u dobrom zdravlju i radosti, u toplini svog doma sa najbližima, još jednom vam čestitam najradosniji hrišćanski praznik.
Hristos se rodi.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar